Teasers van aankomende reviews

🔥 een Xiaomi Mystery Box!?

Door kanem0chi op zaterdag 30 december 2017 14:00 - Reacties (4)
Categorie: Teasers, Views: 4.286

Een Xiaomi Mystery unboxing? YES!

Gearbest heeft samen met Xiaomi een doos vol leuke en handige Xiaomi gadgets voor 2018 naar mij gestuurd met onder andere deze.

Wat er allemaal nog meer in zit..!? Zie je hieronder, en in de video's beschrijving zitten alle product linkjes :)


Geluid komt uit 2017, excuses daarvoor ;)

18:9 = ???

Door kanem0chi op woensdag 18 oktober 2017 20:00 - Reacties (14)
Categorie: Teasers, Views: 4.277

Het begint met een G en eindigt niet op Spot ;) maar de G6 is wel heel erg Spot-on! Ik ben dan geen vrouw, maar van de LG G6 Smartphone (t.net URL) kreeg ik het toch wel een beetje warm, aangezien dit mijn eerste 18:9 screen ratio is.. waar ik heel erg positief over ben. :)

Ik heb meerdere toestellen in de loop der jaren getest, maar zelden krijg krijg ik dat 'warme' gevoel. De LG G6 deed dat met het scherm ratio. Hiervoor heb ik de Meizu Pro 7 Plus gehad welke een tweede scherm op de achterkant heeft en daarvoor met sommige Xiaomi toestellen. Naast het scherm ratio krijg ik van de LG wide-angle camera ook best wel een kriebelend gevoel, want een goede tweede camera die als wide-angle dient heb ik nog niet eerder getest en dat vindt ik een vele malen nuttigere toepassing dan de optische zoom die op veel toestellen te vinden is. Dat je portret modes mist is op zich jammer, maar als Google dit digitaal kan doen, dan is het nog eventjes wachten en andere fabrikanten kunnen het ook softwarematig.

Er zijn een aantal goede dingen aan de LG G6, zoals de batterij, kwaliteit van het design, speakers en audio opname kwaliteit, maar toch ook wat controversiŽle onderwerpen waar wat apartere keuzes zijn gemaakt zoals de software, de SOC die gekozen is en het aantal RAM. Mocht je geÔnteresseerd zijn dan kan je hier mijn tweakers.net review hier lezen, anders kan je de video hieronder bekijken. :)

Aangezien ik een groot fan van het scherm verhouding en hoge resolutie scherm ben, ben ik benieuw naar jouw mening, wil jij meer toestellen met een 18:9 scherm verhouding zien?Edit: Wie zou meer van LG willen zien? De V30 lijkt mij namelijk een uitermate leuke opvolger, vooral vanwege de uitgebreidere camera functies.

http://martijnwester.com/reviews/LG/pr0.jpg

Zat er nu wel of niet een Xiaomi laptop in 'de' doos?

Door kanem0chi op vrijdag 12 augustus 2016 21:28 - Reacties (4)
Categorie: Teasers, Views: 4.000

--> Meest belangrijke info staat onderaan.

Met meer dan 50 reacties zijn er maar weinig die het antwoord goed hadden, aangezien vele hadden verwacht dat de Mi Laptop er in zou zitten. Maar is dat ook zo? Dat zie je hieronder:

http://i.imgur.com/f3D2fB9.jpg

Het is de Xiaomi Mi Drone, 1080p uitvoering die ik heb gekocht bij gearbest. Alleen Elteakwo, Sjoerd, Bart, Bardi en kenzi uiteraard met zijn duidelijk uitleg ;)

Hebben jullie er vragen over, laat het mij dan weten, dan kan ik deze nog meenemen in de review :)

Thnx,

Martijn

ik krijg nog een doos binnen.. raad maar eens wat daar in zit haha.

Ra Ra welk gadget dit is en win..

Door kanem0chi op vrijdag 5 augustus 2016 22:13 - Reacties (57)
Categorie: Teasers, Views: 5.293

Een (g analytics) koekie :p

Kanem0chi (lees: Martijn) had bij meerdere webshop de vraag uit staan en uiteindelijk heeft niet mijn gebruikelijke webshop maar gearbest dit zo snel kunnen leveren. Wie o wie weet welke gadget dit is?


http://i.imgur.com/YwTBCwd.jpg

Zijn er al vragen voor de review?

Exit: Vrijdag 12-aug komt er meer informatie :)))