Teasers van aankomende reviews

360° videotour op T.net HQ

Door kanem0chi op zondag 23 april 2017 19:30 - Reacties (2)
Categorie: Teasers, Views: 1.002

Tweakers, Tweakers en nog een Tweakers. We zijn allemaal naar mijn idee best verbonden met de website, vele dragen graag bij en ook de community is erg actief en gezellig. Vaak zijn er evenementen op het T.net kantoor, maar voor veel gebruikers is het nog steeds een mysterische plek waar veel over hardware gediscussieerd word!

Onlangs heb ik de Xiaomi 360° Panoramic Camera gekocht en hoe vet zou het dan niet zijn om een dagje op bezoek te gaan bij het T.net HQ (Kuch Kuch.. probeert @zeef, @jeroen of @Woutf te taggen ;) ), de camera mee te nemen en een leuke en interessante 360° videotour te doen en dit daarna met jullie te delen via een Blogpost en Vlog?

Volgens mij zijn we allemaal best wel nieuwsgierig wat er allemaal achter de digitale voordeur van T.net gebeurt. De 360° camera daar 2 weken achterlaten is ook een optie. :) De 360 wereld staat naar mijn idee nu nog in de kinderschoenen, maar wel de volgende stap in de camera en VR wereld is en laten we dan vooral bij t.net beginnen!

Ik ben benieuwd wat jullie van het 360° videotour op het t.net HQ idee vinden en mocht de 360° er komen, wat zouden jullie vooral wel en niet willen zien?

Mocht je in de tussentijd willen weten wat mijn eerste impressies van de 360° camera zijn, hoe het precies werkt, wat de kwaliteit is maar ook wat je er voor moet neerleggen, ik heb een kleine unboxing, preview en sample video gemaakt. Ook heb ik drie keer een 360° foto geupload. Omdat het nog zo in de kinderschoenen staat, is de kwaliteit van de platformen (lees YT etc) niet goed door zware compressie.Alle samples staan in deze video, en onder deze video staan de URL's naar het platform wat Xiaomi adviseert om te plaatsen.


Youtube vermindert de kwaliteit drastisch, daarom heb ik ook 3 verschillende fotos met daglicht, nacht en indoor foto's op Xiaomi's eigen platform geupload:
1) http://wx.madv360.com/ind...5ba7d0f9c9a2de0763&iscode=
2) http://wx.madv360.com/ind...8c35f1c1957054a3ba&iscode=
3) http://wx.madv360.com/ind...67bd25845c7a0dd8b2&iscode=


Ik ben benieuw naar jullie reacties! :)

Eindelijk.. dan toch de Xiaomi Notebook?

Door kanem0chi op vrijdag 2 september 2016 14:58 - Reacties (19)
Categorie: Teasers, Views: 1.855

Eindelijk mijn pakketje van Banggood binnen gekregen, en een zeer, zeer leuke gadget waar jullie misschien wel een aantal vragen over hebben?

Wie o wie wilt er wat meer weten over de laptop? Zijn er veel nieuwsgierig naar een review? :)

http://i.imgur.com/8AMq31c.jpg
http://i.imgur.com/XwdNGk4.jpg
http://i.imgur.com/g8BYeZi.jpg
http://i.imgur.com/iN3FgFt.jpg

Zat er nu wel of niet een Xiaomi laptop in 'de' doos?

Door kanem0chi op vrijdag 12 augustus 2016 21:28 - Reacties (4)
Categorie: Teasers, Views: 3.662

--> Meest belangrijke info staat onderaan.

Met meer dan 50 reacties zijn er maar weinig die het antwoord goed hadden, aangezien vele hadden verwacht dat de Mi Laptop er in zou zitten. Maar is dat ook zo? Dat zie je hieronder:

http://i.imgur.com/f3D2fB9.jpg

Het is de Xiaomi Mi Drone, 1080p uitvoering die ik heb gekocht bij gearbest. Alleen Elteakwo, Sjoerd, Bart, Bardi en kenzi uiteraard met zijn duidelijk uitleg ;)

Hebben jullie er vragen over, laat het mij dan weten, dan kan ik deze nog meenemen in de review :)

Thnx,

Martijn

ik krijg nog een doos binnen.. raad maar eens wat daar in zit haha.

Ra Ra welk gadget dit is en win..

Door kanem0chi op vrijdag 5 augustus 2016 22:13 - Reacties (57)
Categorie: Teasers, Views: 4.893

Een (g analytics) koekie :p

Kanem0chi (lees: Martijn) had bij meerdere webshop de vraag uit staan en uiteindelijk heeft niet mijn gebruikelijke webshop maar gearbest dit zo snel kunnen leveren. Wie o wie weet welke gadget dit is?


http://i.imgur.com/YwTBCwd.jpg

Zijn er al vragen voor de review?

Exit: Vrijdag 12-aug komt er meer informatie :)))