Teasers van aankomende reviews

18:9 = ???

Door kanem0chi op woensdag 18 oktober 2017 20:00 - Reacties (14)
Categorie: Teasers, Views: 4.393

Het begint met een G en eindigt niet op Spot ;) maar de G6 is wel heel erg Spot-on! Ik ben dan geen vrouw, maar van de LG G6 Smartphone (t.net URL) kreeg ik het toch wel een beetje warm, aangezien dit mijn eerste 18:9 screen ratio is.. waar ik heel erg positief over ben. :)

Ik heb meerdere toestellen in de loop der jaren getest, maar zelden krijg krijg ik dat 'warme' gevoel. De LG G6 deed dat met het scherm ratio. Hiervoor heb ik de Meizu Pro 7 Plus gehad welke een tweede scherm op de achterkant heeft en daarvoor met sommige Xiaomi toestellen. Naast het scherm ratio krijg ik van de LG wide-angle camera ook best wel een kriebelend gevoel, want een goede tweede camera die als wide-angle dient heb ik nog niet eerder getest en dat vindt ik een vele malen nuttigere toepassing dan de optische zoom die op veel toestellen te vinden is. Dat je portret modes mist is op zich jammer, maar als Google dit digitaal kan doen, dan is het nog eventjes wachten en andere fabrikanten kunnen het ook softwarematig.

Er zijn een aantal goede dingen aan de LG G6, zoals de batterij, kwaliteit van het design, speakers en audio opname kwaliteit, maar toch ook wat controversiële onderwerpen waar wat apartere keuzes zijn gemaakt zoals de software, de SOC die gekozen is en het aantal RAM. Mocht je geïnteresseerd zijn dan kan je hier mijn tweakers.net review hier lezen, anders kan je de video hieronder bekijken. :)

Aangezien ik een groot fan van het scherm verhouding en hoge resolutie scherm ben, ben ik benieuw naar jouw mening, wil jij meer toestellen met een 18:9 scherm verhouding zien?Edit: Wie zou meer van LG willen zien? De V30 lijkt mij namelijk een uitermate leuke opvolger, vooral vanwege de uitgebreidere camera functies.

http://martijnwester.com/reviews/LG/pr0.jpg