Ik review allerlei gadgets en vaak mag ik van de webshops wat weggeven.

Raadsel van de dag: Wat gebeurt er als je deze twee aansluit?

Door kanem0chi op zondag 1 januari 2017 00:30 - Reacties (37)
Categorie: Win-acties, Views: 6.578

EDIT: UITSLAG STAAT NU ONLINE! :D :D
-> Gadget Articles & Reviews: [UITSLAG] Raadsel van de dag: Wat gebeurt er als j...

Zoals eerder besproken in mijn USB type-C Headphone review, vind ik persoonlijk usb type-C een fijne verbetering van de reguliere usb en denk ik dan ook dat dit op zeer korte termijn veel te weeg gaat brengen.

http://martijnwester.com/Reviews/LeEco/USB-Type-C-headphones/product-img-small/pr26.jpg

Om de overgang voor veel consumenten makkelijk te maken, rusten veel fabrikanten nu hun telefoons, tablets, usb-sticks en al het andere rand apparatuur uit met zowel een normale usb poort als type-c. Ook zijn er veel telefoons te vinden die zowel de type-c als 3.5mm headphone jack aan boord hebben.. zoals mijn Xiaomi Mi5s bijvoorbeeld (Mijn review lees je hier. Zelfde camera sensor als in de Google Pixel, geweldig!!).

Nu natuurlijk de vraag, wat gebeurt er als je beide aansluiting tegelijkertijd gebruikt. Het voorbeeld zie je hierboven. Wil je een gokje wagen? Ik geef je vijf opties. Laat het weten in de comment sectie op deze blogpost welke optie (A,B,C,D of E) jij denk dat juist is en win, lees onderaan wat :) de video bevat een hint, mocht je het echt niet weten
  • A | Beide headphones spelen muziek af
  • B | Geen van beide headphones spelen muziek af
  • C | De headphone die je selecteert in het instellingen menu zal de muziek afspelen
  • D | De eerst aangesloten headphone speelt af
  • E | De laatst aangesloten headphone speelt af
✖ Welke headphones dit zijn? Bekijk dan mijn korte review hieronder ;) Vergeet je niet te abonneren? ✖Wat kan je winnen? Eeuwige roem op mijn nog niet bestaande Half-of-Fame lijstje, haha! okay okay.. Beetje balen hea? Je had denk ik toch wel op zijn minst de headphones verwacht toch? Helaas mag je/jij/ik van Tweakers niks meer weggeven vanuit de community, aan de community.. :( toch zou ik het super leuk vinden als je meedoet en een reactie achterlaat met wat jij denkt dat er gebeurt A, B, C, D of E! Misschien heb je zelfs wel een eigen goede argument of mening over usb type-c?

Zelf aanschaffen voor 13$? Klik op de titel van mijn video hierboven of ga naar mijn video zelf en in de beschrijving van de video heb ik verschillende linkjes geplaatst waar je deze gemakkelijk en snel kan aanschaffen.

Beste wensen voor het nieuwe jaar iedereen :)

Thanks voor het meedoen, lezen of jou comment met wat jij van van USB type-C denkt!

Martijn

De Xiaomi Mijia Sign Pen Give-Away Winnaars!

Door kanem0chi op dinsdag 6 december 2016 22:00 - Reacties (16)
Categorie: Win-acties, Views: 1.663

Hi,

Omdat ik graag wat terug wilde doen voor de community, had ik besloten om een kleine give-away te organiseren, aangezien vele van jullie toch altijd een goede/leuke/interessante comment op mijn reviews achterlaten, op mij stemmen of via de PM vragen stellen, waarvoor dank!

Onlangs heb ik de Xiaomi Mijia Smart Water Kettle gereviewed, en tegelijkertijd had ik ook het 'Mijia' merk geÔntroduceerd, wat een dochteronderneming is van Xiaomi. De Xiaomi Mijia Sign Pen valt ook onder deze dochteronderneming, en heb ik onlangs drie stuks van aangeschaft bij Gearbest om weg te geven aan de 3 personen uit de community.

Videos produceren is een hobby van mij, kijk daarom met mij mee naar onderstaande video om te zien of jij hebt gewonnen!DE REVIEWS BESPROKEN IN DE VIDEO:
De Smart Water Kettle Review
De Xiaomi Notebook 12.5" review
De RedMi 4 PRIME Review
De RedMi 4A Review

Bedankt voor het kijken van de video, en ik zie de PM's graag tegemoet! :)

Martijn

Give-away: 3x Xiaomi Mijia Sign Pen

Door kanem0chi op vrijdag 25 november 2016 20:00 - Reacties (47)
Categorie: Win-acties, Views: 2.889

http://martijnwester.com/Reviews/Xiaomi/Sign-Pen/header1.png
De drie pennen en postcards zijn betaald met mijn eigen zuur verdiende geldjes, om iets terug te doen voor de community, vanwege het feit wat jullie voor mij doen. Lees meer onderaan de post

De laatste tijd hebben veel van jullie mijn reviews bekeken, een comment achtergelaten of zelfs op mij gestemd voor user-review van de maand. Een gadget testen, reviewen en vragen beantwoorden gaat tijd in zitten. Veel tijd. Niet dat mij dat wat uitmaakt, want een gave gadget reviewen, dit delen met jullie of een video review produceren is een leuke hobby van mij! Vooral als de review ook nog eens de prijs beste user-review van de maand mag ontvangen.

Onlangs heb ik de Xiaomi Mijia Smart Water Kettle gereviewed, en tegelijkertijd had ik ook het 'Mijia' merk geÔntroduceerd, wat een dochteronderneming is van Xiaomi. De Xiaomi Mijia Sign Pen valt ook onder deze dochteronderneming, en heb ik onlangs drie stuks van aangeschaft bij Gearbest.

Geven en nemen. Eerlijk delen. Jullie lezen, reageren of stemmen, en daar wil ik graag wat voor terug doen. Win een van deze 3 Xiaomi Mijia Pennen + random postcard. Mocht je graag een van de pennen willen winnen, dan kan dat heel makkelijk.

-> Laat eventjes een reactie achter naar wie jij deze Kerst een (digitale) kerst kaart gaat sturen (je ex, je schoonmoeder, je haters of naar mij ;)), en je dingt mee naar een van de 3 setjes, waarna je uiteraard deze kaart dan met de pen kan onderkalken :). Lees hieronder meer over de pen en tot wanneer je mee kan doen hieronder.

http://martijnwester.com/Reviews/Xiaomi/Sign-Pen/5.png
Foto 3 pennen + 3 postcards (Bulgaarse kaarten ja, omdat ik hier woon, werk en studeer :D )

Xiaomi wil tot diep in je huis binnendringen, om zo grootste speler op de (Chinese) markt te worden wat betreft IoT. Misschien dat de pen niet een IoT product is, maar het laat de mensen met een kleine portemonnee wel ervaren en zien wat de Mijia brand van Xiaomi is. Zo kunnen veel mensen kennen maken met Xiaomi's nieuwe dochteronderneming, met de hoop dat ze vanzelf een (duurder) IoT apparaat zullen aanschaffen.

http://martijnwester.com/Reviews/Xiaomi/Sign-Pen/1.jpg
http://martijnwester.com/Reviews/Xiaomi/Sign-Pen/2.jpg
http://martijnwester.com/Reviews/Xiaomi/Sign-Pen/3.jpg

Wat betreft de pen zelf, hij schrijft lekker, materiaal voelt goed aan, niet te stroef maar ook niet te glad. Natuurlijk zit er veel branding/marketing op en om het product, maar toch leuk om dit product ook de 'collectie' van mijn Xiaomi speelgoed toe te voegen. :)

http://martijnwester.com/Reviews/Xiaomi/Sign-Pen/4.jpg
http://martijnwester.com/Reviews/Xiaomi/Sign-Pen/6.jpg

Ik ben benieuwd wie er als winnaar uit de Randomizer komen! Tot woensdag!

Thanks voor het lezen! Greetings,

Martijn :)

Kleine lettertjes? niet echt:
Op woensdag avond 30 November 2016 om 23:59:59 sluit de wedstrijd (latere posts dingen niet meer mee naar de prijzen) en zal ik in de loop van vrijdag avond via random.org alle namen invoeren en zal na de randomizer ieder in de top 3 een Xiaomi Mijia Sign Pen + postcard winnen. Om te dingen naar 1 van de 3 Xiaomi pennen hoef je alleen maar te reageren naar wie je een de kaarten zou sturen. De drie pennen zijn betaald met mijn eigen zuur verdiende geldjes om iets terug te doen voor de community, vanwege het feit wat jullie voor mij doen. Sommige links zijn goo.gl urls's, zodat ik wat statistieken bij kan houden :) Lees meer hierover in mijn 'about' rechts op de pagina

[WINNAARS] bekendmaking Chipolo Winnaars

Door kanem0chi op woensdag 13 juli 2016 18:28 - Reacties (6)
Categorie: Win-acties, Views: 1.753

Lees mijn review hier: productreview: Chipolo Oranje review door kanem0chi. De prijsvraag in overleg met Tweakers helaas eerder moeten sluiten. Voor vragen hierover stuur een PM naar mij.

- - - - - - - -

Alles winnaars hebben contact met mij opgenomen. Prijzen worden binnen enkele dagen gestuurd. 16/07/16

http://martijnwester.com/Chipolo/intro.jpg

Via random.org zijn alle usernames ingevoerd die het correcte antwoord had gegeven. Dubbele accounts en accounts minder dan 3 dagen oud ten tijde van de reactie zijn niet mee genomen.

Behoor je nu niet tot de winnaars, en wil je graag zelf tůch wel een bluetooth-tag, dan niet getreurd, via couponcode mLbss1x krijg je 20% korting op de bestelling bij chipolo.net en is geldig tot eind juli.

Ter info: ik krijg geen financiŽle compensatie wanneer je besluit om de Chipolo via mijn link koopt.

In random volgorde de 3 winnaars:

- gallery: Frozen
- gallery: dŰh
- gallery: sanderharton

Stuur eventjes de adres gegevens naar mij via een PB en dan komt de Chipolo zo snel mogelijk jouw kant op. Wanneer ik alle adres gegevens heb sluit ik de reageer mogelijkheid vanwege het overleg met Tweakers. :)

Groetjes,

Martijn

[closed] Tag it. Find it - Chipolo review

Door kanem0chi op zondag 3 juli 2016 15:00 - Reacties (205)
Categorie: Win-acties, Views: 4.026

Lees de review hier: productreview: Chipolo Oranje review door kanem0chi

_ _ _ _ _ _

Gesloten in overleg met Tweakers. Voor vragen stuur een PM. Winnaars worden door mij zelf gecontacteerd.

_ _ _ _ _ _
Hoi :)

Tassen, etui’s, honden, rugzakken of je vrouw.. je raakt ze allemaal wel eens kwijt en wilt ze dan zo snel mogelijk terug vinden. Vandaag wil ik jullie Chipolo laten zien, die hopelijk er voor zorgt dat je minder vaak je spullen kwijt raakt.

http://martijnwester.com/Chipolo/intro.jpg

Chipolo is een Europees bedrijf dat zijn doel met ruim gemak heeft behaald op Kickstarter wat betreft hun bluetooth-tag. Aangezien dit mijn eerste blog-post is wilde ik wat leuks doen, aangezien veel van jullie toch altijd braaf (:P) mijn reviews lezen, waarvoor dank! :) Met Chipolo heb ik kunnen regelen dat ik 3 bluetooth-tags mag weggeven (random kleuren).Op zondag avond 17 juli 2016 om 23:59:59 sluit de wedstrijd (latere posts dingen niet meer mee naar de prijzen) en zal ik in de loop van woensdag via random.org alle namen invoeren en zal na de randomizer ieder in de top 3 een Chipolo winnen. Om te dingen naar 1 van de 3 Chipolo tags hoef je alleen maar te reageren in de comments in welk land Chipolo is gevestigd.

Dit is mijn eerste blog, en zal in komende blogs vooral achtergrond informatie willen richten.

Groetjes,

Martijn
n