Xiaomi's ~§15 Apple Earphones

Door kanem0chi op zaterdag 21 april 2018 21:30 - Reacties (10)
Categorie: Reviews, Views: 3.856

De Xiaomi Mi Dual Driver Earphones hebben een keramische driver wat voor een betere geluidskwaliteit moet zorgen, een TPE & keramische-behuizing en een slimme 90-graden 3.5mm headphone jack ontwerp, waardoor ze voor mij een fantastisch alternatief zijn voor de veel te dure Apple Earphones.

Er is tegenwoordig steeds minder 'niet in-ear' te vinden. Sommige noemen het 'normale oordopjes' of 'half-in-ear' en hier ben ik persoonlijk gewoon erg weg van, precies zoals Apple dat doet, maar dan te duur.

Het doel is om een hogere kwaliteit te leveren tegen een redelijk lager prijskaartje en mijn ervaring is dat Xiaomi dat wel degelijk levert met de Xiaomi BRE01JY Dual Drivers half-in-ear earphones. Ze zijn ~10 tot 15 euro goedkoper dan de Apple Earphones, maar ik geloof dat ze een veel betere kwaliteit leveren dan de Apple-modellen met een meer premium ontwerp, bouwkwaliteit en audio ervaring.

De link naar de ~15 euro kostende Xiaomi Dual Ceramic Driver Earphones kan je vinden in de beschrijving van mijn video review vinden met alle ins & outs, extra info, features en meer:

Volgende: Het bekende & onbekende van Xiaomi! 02-05 Het bekende & onbekende van Xiaomi!
Volgende: 🔥 $15 Philips Smart LED lightbulb 04-04 🔥 $15 Philips Smart LED lightbulb

Reacties


Door Tweakers user Hahn, zaterdag 21 april 2018 23:24

Je video's vind ik goed gedaan en worden ook steeds beter, en ik snap dat je zoveel mogelijk views wilt krijgen, maar ik vind het een beetje flauw dat je altijd 'de link naar [product] kan je vinden in de beschrijving van de video' zegt.

Zet gewoon de link naar het product in je blogpost, in plaats van mensen proberen te 'lokken' naar je video's. Dat zou je sieren.

[Reactie gewijzigd op zaterdag 21 april 2018 23:26]


Door Tweakers user Frozen, zondag 22 april 2018 01:07

Hahn schreef op zaterdag 21 april 2018 @ 23:24:
Je video's vind ik goed gedaan en worden ook steeds beter, en ik snap dat je zoveel mogelijk views wilt krijgen, maar ik vind het een beetje flauw dat je altijd 'de link naar [product] kan je vinden in de beschrijving van de video' zegt.

Zet gewoon de link naar het product in je blogpost, in plaats van mensen proberen te 'lokken' naar je video's. Dat zou je sieren.
Daar zit een reden achter. Alle links in zijn youtube videos zijn affiliate en daar verdient hij dus aan. De affiliatelinks mogen echter niet op tweakers geplaatst worden en zo wordt er dus een workaround gecreŽerd. Dat is waarom je naar de video's wordt gelokt. :9 schnappie?

[Reactie gewijzigd op zondag 22 april 2018 01:08]


Door Tweakers user Chocoball, zondag 22 april 2018 12:51

Ik heb ze via Aliexpress aangeschaft voor omgerekend zo'n 11 Euro. Een stuk goedkoper dan de bekende China shops, met een week bezorgd en gewoon origineel.

Door Tweakers user kanem0chi, zondag 22 april 2018 12:56

Chocoball schreef op zondag 22 april 2018 @ 12:51:
Ik heb ze via Aliexpress aangeschaft voor omgerekend zo'n 11 Euro. Een stuk goedkoper dan de bekende China shops, met een week bezorgd en gewoon origineel.
Nice! Ook een strakke prijs! :)

Door Tweakers user kanem0chi, zondag 22 april 2018 13:02

Frozen schreef op zondag 22 april 2018 @ 01:07:
[...]

Daar zit een reden achter. Alle links in zijn youtube videos zijn affiliate en daar verdient hij dus aan. De affiliatelinks mogen echter niet op tweakers geplaatst worden en zo wordt er dus een workaround gecreŽerd. Dat is waarom je naar de video's wordt gelokt. :9 schnappie?
Klopt! Mocht er iemand besluiten om er een aan te schaffen, dan krijg ik daar mogelijk puntjes voor, die ik kan inwisselen voor webshop credits om andere gadgets dan met korting kopen, of in te wisselen zodat ik een biertje kan kopen voor me zondag middag, want rijk wordt je er echt niet van :)

Door Tweakers user kanem0chi, zondag 22 april 2018 13:03

Hahn schreef op zaterdag 21 april 2018 @ 23:24:
Je video's vind ik goed gedaan en worden ook steeds beter, en ik snap dat je zoveel mogelijk views wilt krijgen, maar ik vind het een beetje flauw dat je altijd 'de link naar [product] kan je vinden in de beschrijving van de video' zegt.

Zet gewoon de link naar het product in je blogpost, in plaats van mensen proberen te 'lokken' naar je video's. Dat zou je sieren.
Thanks! Alle feedback is natuurlijk welkom, zie vooral mijn uitleg hierboven hoe het werkt. Zo kan ik namelijk gadgets blijven testen :)

Door Tweakers user Hkuit, maandag 23 april 2018 12:33

Mooi, je gaat dapper door ondanks de regelmatige kritiek die je hier op Tweakers krijgt. Over wat voor bedragen praten we eigenlijk; een paar euro/dollar per week?

Wat de inhoud betreft; je schrijft "Er is tegenwoordig steeds minder 'niet in-ear' te vinden. Sommige noemen het 'normale oordopjes' of 'half-in-ear' en hier ben ik persoonlijk gewoon erg weg van, precies zoals Apple dat doet, maar dan te duur".
Daar ben ik het 100% mee eens. Ik kan niet wennen aan volledig 'in-ear'. Net weer de Zolo Liberty+ bluetooth oordoppen binnen gekregen; prachtig ontwerp, mooi doosje met powerbank er in maar... ze zitten niet lekker, wat ik ook probeer.

Door Tweakers user kanem0chi, maandag 23 april 2018 12:43

Hkuit schreef op maandag 23 april 2018 @ 12:33:
Mooi, je gaat dapper door ondanks de regelmatige kritiek die je hier op Tweakers krijgt. Over wat voor bedragen praten we eigenlijk; een paar euro/dollar per week?

Wat de inhoud betreft; je schrijft "Er is tegenwoordig steeds minder 'niet in-ear' te vinden. Sommige noemen het 'normale oordopjes' of 'half-in-ear' en hier ben ik persoonlijk gewoon erg weg van, precies zoals Apple dat doet, maar dan te duur".
Daar ben ik het 100% mee eens. Ik kan niet wennen aan volledig 'in-ear'. Net weer de Zolo Liberty+ bluetooth oordoppen binnen gekregen; prachtig ontwerp, mooi doosje met powerbank er in maar... ze zitten niet lekker, wat ik ook probeer.
Haters maken je groot zeggen ze toch?? :P kritiek is goed, zolang het maar opbouwend is. Ik ben hier altijd heel open. Heb ook ooit in een blogpost laten zien hoeveel ik heb verdiend met 1miljoen views. Lijkt me wel zo eerlijk, ook dit soort vragen ga ik niet uit de weg. Mocht iemand de oordopjes aan schaffen, dan krijg ik daar mogelijk een comissie voor. Mogelijk, want als je voordat je via mijn affiliatie link op een shareasale of andere affiliate provider link heb geklikt, dan over-ruled deze mijn link weer voor 'x' dagen. Soms ontvang je niks omdat iemand na mijn link op een andere link klikt of maar een deel omdat via iemand anders het eerste contact is gemaakt. Voor deze oordopjes ontvang je nog geen dollar als comissie, vandaar dat ik het over 'biertje/biertjes opde vrijdag avond' heb haha :)

[Reactie gewijzigd op maandag 23 april 2018 12:45]


Door Tweakers user CyberMania, dinsdag 24 april 2018 06:27

Ik vind de Apple EarPods beter!

Door Tweakers user toothpick vic, dinsdag 8 mei 2018 13:12

Goede video, Martijn! Je hebt me enthousiast gekregen en ik heb de earphones meteen maar besteld. Ben benieuwd :)

Reactie formulier
(verplicht)
(verplicht, maar wordt niet getoond)
(optioneel)