Xiaomi's Scheerapparaat

Door kanem0chi op woensdag 7 maart 2018 21:00 - Reacties (4)
Categorie: Reviews, Views: 3.463

In het begin was ik niet helemaal zeker wat voor Xiaomi product dit precies is/was en wat ik er van kon verwachten toen het werd uitgebracht afgelopen November..
..Maar dit is het elektrische scheerapparaat van Xiaomi met een goed maar nogal ongebruikelijk unibody ontwerp (zei iemand daar 'een Google Pixel 2 ontwerp'? :P)

https://www.windowscentral.com/sites/wpcentral.com/files/styles/large/public/field/image/2017/12/google-pixel-2-black-in-hand-back.jpg

De grootte is bijna identiek aan een pinpas, waarbij het ongelooflijk eenvoudig is om het mee te nemen op een business trip, vakanties of gewoon voor dagelijks gebruik thuis.. maar dan moet je wel van het korte scheren zijn, haren langer dan 3-5mm is niet mogelijk, opladen hoeft maar 1x in de 30 dagen en in China kost dit ding slechts 179RMB. Internationale resellers vragen ongeveer het dubbele ervoor, maar ik gok zomaar dat dit zeer binnenkort wel 40% zal dalen (zie de huidige prijs, product links en info in de video's beschrijving) Overwegen waard..? Houdt je van een goed gladgeschoren huid en ben je vaak op pad, dan wel. Kijk zeker weten de gehele video voor alle ins en outs.

Volgende: Luchtvervuiling problemen 11-03 Luchtvervuiling problemen
Volgende: Bedlamp met Wifi.. 04-03 Bedlamp met Wifi..

Reacties


Door Tweakers user BugBoy, donderdag 8 maart 2018 20:00

Het valt me op dat je vrijwel alleen Xaomi producten reviewt. Vanwaar die voorkeur?

Door Tweakers user PcDealer, donderdag 8 maart 2018 20:06

Waar zit het scheergedeelte?

Door Tweakers user kanem0chi, donderdag 8 maart 2018 21:50

In de video natuurlijk, of vergeten te kijken? :)

Door Tweakers user kanem0chi, donderdag 8 maart 2018 21:53

BugBoy schreef op donderdag 8 maart 2018 @ 20:00:
Het valt me op dat je vrijwel alleen Xaomi producten reviewt. Vanwaar die voorkeur?
Goede prijs kwaliteit ratio vind ik en erg populair op Tweakers :) ik review nog veel meer van onder andere Huawei Honor, JBL, Meizu en nog veel maar, maar alleen de echte Tweaker mannen dingen post ik hier om niet te veel te spammen :p

Reageren is niet meer mogelijk