Xiaomi's "Slimme Schoenen"

Door kanem0chi op vrijdag 16 februari 2018 16:00 - Reacties (4)
Categorie: Reviews, Views: 4.791

Xiaomi maakt smartphones. Goede smartphones als je het mij vraagt. Leuke headphones, interessante smart home gadgets voor allerlei doeleinden, zoals Xiaomo's slimme weegschaal, maar ook wearables. De Mi Band 2 is naar mijn mening samen met de Amazfit Stratos 2 een van Xiaomi's beste wearables. Sinds de zomer van 2017 heb ik de Xiaomi Mijia Smart Shoes. Met andere woorden: 'slimme schoenen'. Quanta Costa? rond de 50-60 dollar, bij onder andere: Banggood.com/Xiaomi-mijia-shoes en Gearbest.com/xiaomi-mijia-shoes (referral).

Slim wil ik ze persoonlijk niet noemen, maar als je gek bent op cijfertjes, alles wilt meten of graag je stappen en je sport doeleinden tracked, dan zijn ze zeker geschikt! Na 6 maanden ben ik nog steeds erg tevreden met de schoenen, de batterij zou 1 jaar moeten meegaan, maar na 5-6 maanden was deze al leeg.. Aangezien je ook niet de Mi Fit applicatie dagelijks hoeft te laten synchroniseren, kan je daar dus wel eens te laat achter komen. Een notificatie zou fijn zijn! :)

Een belangrijk onderdeel is wel de maat. Ik heb 42-44, en aangezien alles bij de Chinezen klein valt.. dacht ik of dat het een goed idee was om dan een maatje groter te bestellen. #not. Zie het zelf hier:

Volgende: Bedlamp met Wifi.. 03-'18 Bedlamp met Wifi..
Volgende: Vernieuwing.. niet altijd goed? #oftochwel? 02-'18 Vernieuwing.. niet altijd goed? #oftochwel?

Reacties


Door Tweakers user TerraGuy, vrijdag 16 februari 2018 17:40

Zou een mini-systeempje die je aan je gewone schoen kan hangen niet veel handiger zijn? Kun je via je eigen schoenen tracken, lijkt me praktischer, zeker als dit het enige nut is van de schoen. Ik had nog zeker iets van navigatie verwacht in deze schoenen, trilelementen die aangeven of je naar links of rechts moet lopen :)

Oh, en het is ¿Cuanta costa? :P

Door Tweakers user kanem0chi, vrijdag 16 februari 2018 17:43

TerraGuy schreef op vrijdag 16 februari 2018 @ 17:40:
Zou een mini-systeempje die je aan je gewone schoen kan hangen niet veel handiger zijn? Kun je via je eigen schoenen tracken, lijkt me praktischer, zeker als dit het enige nut is van de schoen. Ik had nog zeker iets van navigatie verwacht in deze schoenen, trilelementen die aangeven of je naar links of rechts moet lopen :)

Oh, en het is ¿Cuanta costa? :P
Haha, voor het zelfde geld kan je ook 2.5x de mi band 2 kopen.. of de amazfit bip. Dus je hebt gelijk, het nut is beperkt, maar vond het wel een leuk en interessant product!

Ik wilde het eerst nog erger doen.. op ze boeren Hollands. Net als me accent. Kuanta koste? :P

Door Tweakers user kanem0chi, vrijdag 16 februari 2018 17:43

kanem0chi schreef op vrijdag 16 februari 2018 @ 17:43:
[...]


Haha, voor het zelfde geld kan je ook 2.5x de mi band 2 kopen.. of de amazfit bip. Dus je hebt gelijk, het nut is beperkt, maar vond het wel een leuk en interessant product!

Ik wilde het eerst nog erger doen.. op ze boeren Hollands. Net als me accent. Kuanta koste? :P
TerraGuy schreef op vrijdag 16 februari 2018 @ 17:40:
Zou een mini-systeempje die je aan je gewone schoen kan hangen niet veel handiger zijn? Kun je via je eigen schoenen tracken, lijkt me praktischer, zeker als dit het enige nut is van de schoen. Ik had nog zeker iets van navigatie verwacht in deze schoenen, trilelementen die aangeven of je naar links of rechts moet lopen :)

Oh, en het is ¿Cuanta costa? :P
P.s.
Chip kan je eruit halen en in je eigen schoen stoppen ;)

Door Tweakers user Danny.G, dinsdag 20 februari 2018 12:58

Ah, dus dit zijn de schoenen die ik.... Nee grapje, ik zal het hier laten. :+

Reageren is niet meer mogelijk