Geluid voor een prikkie?

Door kanem0chi op dinsdag 13 juni 2017 22:00 - Reacties (38)
Categorie: Reviews, Views: 6.453

Nee, ik ben geen geluidsexpert. Neen, geen audiofiel en ook geen persoon die JBL / Bose moet hebben om het merkje te kunnen laten zien.. ik ben van mening, net als met camera's, de beste camera die je hebt, is diegene die je op zak hebt. Als we het dan toch over 'zakken' hebben, de speaker die ik onlangs heb ontvangen past precies in je broekzak.. :o (zie minuut 3:53)

De zomer staat voor de deur, veel jongeren gaan naar de party bestemmingen en zelf ben ik ook niet vies van een drankje, strandje en meer.. (Lees: Bulgaarse dames :9~ , haha) het enige wat ik wil meenemen is een korte broek, zwembroek, handdoek, cocktailtje en chillen maar.. met een beetje muziek natuurlijk!

Ik werk in de hoofdstad en aan de kust in Bulgarije.. en die dagen dat ik vrij heb, ga ik het liefst naar het strand, zwembad en houdt ik mijn ogen vooral goed open.. ;) Zo kwamen mijn ogen onlangs de langs de "Square Speaker Box II van Xiaomi" welke eigenlijk helemaal niet Square is.. maar goed haha!

Vorige jaar had tijdens een give-away een andere speaker gewonnen van Banggood.com, en het leek me wel leuk om dit te vergelijken. Zo gezegd, zo gedaan en voordat ik het wist had ik er een video van gemaakt voordat ik weer voor een aantal dagen aan de kust zit. ( wat een k*tleven heb ik toch ook :P )

Onder het motto; "Een draagbaar speakertje heb je bij je voor muziek. Niet voor mooi geluid" ben ik de vergelijking ingegaan.. en ik was toch positief verrast over wat zo'n klein "square" dingetje kan laten horen!Wat vind jij van dit soort kleine, draagbare speakers voor nog geen 25 euro? Heb je er ervaring mee, of wil je er nog graag een hebben zodat hij mee kan op vakantie? Ik ben benieuwd naar jou idee van zo'n speakertje!

~ Martijn

Volgende: De Chinese 'Smart' Rolex 07-'17 De Chinese 'Smart' Rolex
Volgende: Xiaomi 1080 IP Camera met nacht zicht | Review 05-'17 Xiaomi 1080 IP Camera met nacht zicht | Review

Reacties


Door Tweakers user 3x3, dinsdag 13 juni 2017 23:13

Moet zeggen dat dit soort prul toch wel in de categorie valt van elektronica die na 2x 'leuk' gebruikt zijn in de la verdwijnt. Voor thuis is het geluid echt te slecht tegenover alle andere audio-apparatuur en het ritmisch van Bulgaarse vrouwen in de buurt van zon en meertjes staat hier niet in de agenda.

Door Tweakers user kanem0chi, dinsdag 13 juni 2017 23:18

3x3 schreef op dinsdag 13 juni 2017 @ 23:13:
Moet zeggen dat dit soort prul toch wel in de categorie valt van elektronica die na 2x 'leuk' gebruikt zijn in de la verdwijnt. Voor thuis is het geluid echt te slecht tegenover alle andere audio-apparatuur en het ritmisch van Bulgaarse vrouwen in de buurt van zon en meertjes staat hier niet in de agenda.
Wel een beetje saaie agenda heb je dan. :P

Ik snap je punt hel goed, en als je een mooie thuis installatie hebt, dan begrijp ik het. Ik ben heel onderweg, huur huisje, geen zin in dure spullen hier in Bulgarije en alles lekker portable. Daarnaast heb ik wel een soort van actieve en luxe agenda.. vandaar dat dit goed van pas komt haha :p

Door Tweakers user yousql, woensdag 14 juni 2017 07:24

Ik heb een Logitech S715i draagbare speaker. Uit de tijd dat Logitech nog goed was. Ik denk dat dit een van de weinige draagbare speakers zijn die een beetje klinkt. Vooral als je ook wat lage tonen wilt hebben.

Maar als je van kunst houd, snap ik ook wel dat je dat een lelijk ding vind. En liever het blauwe speakertje uit het filmpje wilt hebben.

Door Tweakers user Tazzy, woensdag 14 juni 2017 08:49

Ik heb er hier 2 van: https://www.bol.com/nl/p/...-speaker/9200000075129845

1 word dagelijks gebruikt op het werk, de ander is meer voor mee de tuin in

Door Tweakers user kanem0chi, woensdag 14 juni 2017 08:50

yousql schreef op woensdag 14 juni 2017 @ 07:24:
Ik heb een Logitech S715i draagbare speaker. Uit de tijd dat Logitech nog goed was. Ik denk dat dit een van de weinige draagbare speakers zijn die een beetje klinkt. Vooral als je ook wat lage tonen wilt hebben.

Maar als je van kunst houd, snap ik ook wel dat je dat een lelijk ding vind. En liever het blauwe speakertje uit het filmpje wilt hebben.
Met zo'n klein kastje is het altijd lastig om een beetje mooi geluid te produceren, al ben ik wel van mening dat je voor 25 euro aardig veel krijgt. Vooral als je denkt dat het merendeel van de personen die dit soort speakers gebruikt vaak streamed of YT gebruikt, en dan is de kwaliteit ook niet zoals de Audiofielen dat willen haha.. maar goed, daar heb je dan weer een thuisinstallatie en .flac files toch? :P

Door Tweakers user kanem0chi, woensdag 14 juni 2017 08:51

Tazzy schreef op woensdag 14 juni 2017 @ 08:49:
Ik heb er hier 2 van: https://www.bol.com/nl/p/...-speaker/9200000075129845

1 word dagelijks gebruikt op het werk, de ander is meer voor mee de tuin in
Ipv het strand is de tuin een net zo goede plek om zo;n speakertje te gebruiken. Bevalt het een beetje?

Door Tweakers user Qwerty-273, woensdag 14 juni 2017 09:40

Blech van die kastjes, in mijn jeugd had je ten minsten een degelijke gettoblaster op je schouder waar nog wat lekker geluid uit kwam. Had je dan ook een lamme arm/schouder van, dat wel. En kostje je klauwen aan batterijen...
Maar dat klonk ten minste wel!

Door Tweakers user Krullebol.nl, woensdag 14 juni 2017 09:42

Ik heb recentelijk ook zo'n Xiaomi speakertje gekocht, juist voor achterin de tuin. Dan hoef ik de buren niet te irriteren met hard geluid vanuit mijn woonkamer.
Helaas moet het speakertje nog binnenkomen.
Hoe het klinkt maakt me nog niet eens zoveel uit, alles is in ieder geval beter dan het geluid uit mijn telefoon/tablet :9

Door Tweakers user CodeCaster, woensdag 14 juni 2017 09:50

Ik schop die dingen op het strand altijd de zee in. Oprotten met je herrie, ik kom er voor m'n rust.

:+

[Reactie gewijzigd op woensdag 14 juni 2017 09:55]


Door Tweakers user oef!, woensdag 14 juni 2017 09:54

Qwerty-273 schreef op woensdag 14 juni 2017 @ 09:40:
Blech van die kastjes, in mijn jeugd had je ten minsten een degelijke gettoblaster op je schouder waar nog wat lekker geluid uit kwam. Had je dan ook een lamme arm/schouder van, dat wel. En kostje je klauwen aan batterijen...
Maar dat klonk ten minste wel!
Dat is niet waar, ik ken die ouderwetse ghettoblasters ook (heb er een gehad) maar het geluid dat uit een klein apparaatje als een Bose Soundlink Mini II komt heeft veel meer punch dan die apparaten. Het is zeker geen hifi maar het geluid is ronduit indrukwekkend (al kost zo'n ding wel €175,-)

Door Tweakers user kanem0chi, woensdag 14 juni 2017 09:56

oef! schreef op woensdag 14 juni 2017 @ 09:54:
[...]


Dat is niet waar, ik ken die ouderwetse ghettoblasters ook (heb er een gehad) maar het geluid dat uit een klein apparaatje als een Bose Soundlink Mini II komt heeft veel meer punch dan die apparaten. Het is zeker geen hifi maar het geluid is ronduit indrukwekkend (al kost zo'n ding wel €175,-)
Die Ghetto blasters zijn meer van het gehalte "Zien en gezien worden".. maar dat is mijn mening haha!

Het verraste mij wel wat voor geluid zo'n klein apparaatje tegenwoordig kan produceren!

Door Tweakers user kanem0chi, woensdag 14 juni 2017 09:58

CodeCaster schreef op woensdag 14 juni 2017 @ 09:50:
Ik schop die dingen op het strand altijd de zee in. Oprotten met je herrie, ik kom er voor m'n rust.

:+
Herrie? Als je het volume op normale stand zet, dan horen andere dat nagenoeg niet.

Op een normale stand zal het niet veel harder zijn dan spelende kinderen.. pratende mensen en blaffende honden :+

Door Tweakers user kanem0chi, woensdag 14 juni 2017 09:58

Krullebol.nl schreef op woensdag 14 juni 2017 @ 09:42:
Ik heb recentelijk ook zo'n Xiaomi speakertje gekocht, juist voor achterin de tuin. Dan hoef ik de buren niet te irriteren met hard geluid vanuit mijn woonkamer.
Helaas moet het speakertje nog binnenkomen.
Hoe het klinkt maakt me nog niet eens zoveel uit, alles is in ieder geval beter dan het geluid uit mijn telefoon/tablet :9
Precies dit! Welke heb jij gekocht? En wacht je al lang? elke dag 1 is natuurlijk al te lang haha :O


Door Tweakers user Jeroenneman, woensdag 14 juni 2017 11:15

CodeCaster schreef op woensdag 14 juni 2017 @ 09:50:
Ik schop die dingen op het strand altijd de zee in. Oprotten met je herrie, ik kom er voor m'n rust.

:+
Gelukkig zijn de meeste waterdicht, speciaal voor zuurpruimen ;)

Door Tweakers user kanem0chi, woensdag 14 juni 2017 11:38

Jeroenneman schreef op woensdag 14 juni 2017 @ 11:15:
[...]


Gelukkig zijn de meeste waterdicht, speciaal voor zuurpruimen ;)
+3 haha

Door Tweakers user Byte_Me, woensdag 14 juni 2017 19:52

Een Earson moet je hebben!

Ik heb de ER151 al een paar jaar, en voor zn prijs geeft ie uitstekend geluid. volgens mij heb ik daar 15 euro voor betaald, doet het nog steeds, heb geen betere gehoord bij vrienden.

Door Tweakers user Rob-T6, donderdag 15 juni 2017 08:00

Wij hebben ooit een Speaker bij een mobiel gehad.

Heel lang niet gebruikt, maar de laatste tijd juist wel.
Vind het eigenlijk wel een top ding. Klinkt goed, en kan veel hebben. Accu is ook zeer goed

Door Tweakers user kanem0chi, donderdag 15 juni 2017 08:01

Byte_Me schreef op woensdag 14 juni 2017 @ 19:52:
Een Earson moet je hebben!

Ik heb de ER151 al een paar jaar, en voor zn prijs geeft ie uitstekend geluid. volgens mij heb ik daar 15 euro voor betaald, doet het nog steeds, heb geen betere gehoord bij vrienden.
De bekende Earsons.. =D ook altijd wel leuke dingetjes, die zie altijd overal voorbij komen! Zal wel een goede reden hebben haha :D

Door Tweakers user kanem0chi, donderdag 15 juni 2017 08:01

Rob-T6 schreef op donderdag 15 juni 2017 @ 08:00:
Wij hebben ooit een Speaker bij een mobiel gehad.

Heel lang niet gebruikt, maar de laatste tijd juist wel.
Vind het eigenlijk wel een top ding. Klinkt goed, en kan veel hebben. Accu is ook zeer goed
Ah, Volgens mij was dat bij een Xperia Z3? Heb toen ook nog zitten twijfelen.. want de speaker zag/ziet er inderdaad toen erg vet uit!

Door Tweakers user Rockabilly_1991, donderdag 15 juni 2017 09:52

Lichte irritatie tegen deze dingen ontwikkeld.
Dit komt alleen niet door de speaker zelf maar het volk wat met deze dingen in een rugzak op de fiets door de stad rijd en "hangt". Het moet altijd zo hard mogelijk met de meest verschrikkelijke takkeherrie om zo stoer mogelijk over te komen.

Verder lijkt mij het een ideaal dingetje voor in de tuin zoals al was gezegd. Als elke 10de persoon zo'n speaker meeneemt naar strand of zwemlocatie weet ik niet of ik daar nog lekker lig.

Door Tweakers user HetGezegde, donderdag 15 juni 2017 11:01

Wij gebruiken deze (of de voorloper dan toch, die wel rechthoekig is) in de auto waar de radio kapot is en in de andere auto waar je gewoon geen zin hebt in de radio om onze eigen muziek te luisteren.

Komt best wel een vol geluid uit moet ik zeggen.

Verder handig bij iemand thuis voor eens een potje kaart+bier of voor in de tuin.
En zeer naar in het openbaar.

Heb nu zelf wel de upgrade gemaakt naar de EU Megaboom en man... Wat een geluid. Dit kun je totaal niet vergelijken.

Door Tweakers user kanem0chi, donderdag 15 juni 2017 11:48

Rockabilly_1991 schreef op donderdag 15 juni 2017 @ 09:52:
Lichte irritatie tegen deze dingen ontwikkeld.
Dit komt alleen niet door de speaker zelf maar het volk wat met deze dingen in een rugzak op de fiets door de stad rijd en "hangt". Het moet altijd zo hard mogelijk met de meest verschrikkelijke takkeherrie om zo stoer mogelijk over te komen.

Verder lijkt mij het een ideaal dingetje voor in de tuin zoals al was gezegd. Als elke 10de persoon zo'n speaker meeneemt naar strand of zwemlocatie weet ik niet of ik daar nog lekker lig.
Lekker op het naaktstrand gaan liggen, vindt je die vervelende "gassies" niet =D

Door Tweakers user kanem0chi, donderdag 15 juni 2017 11:49

HetGezegde schreef op donderdag 15 juni 2017 @ 11:01:
Verder handig bij iemand thuis voor eens een potje kaart+bier of voor in de tuin.
En zeer naar in het openbaar.

Heb nu zelf wel de upgrade gemaakt naar de EU Megaboom en man... Wat een geluid. Dit kun je totaal niet vergelijken.
En dat is volgens mij de voornaamste reden voor vele. Ik gebruik hem voor thuis, de balkon of op het strand of in het tijdelijke seizoens kantoor aan de kust.

EU Megaboom? Nog nooit van gehoord? Vertel eens wat meer? :))

[Reactie gewijzigd op donderdag 15 juni 2017 11:49]


Door Tweakers user HetGezegde, donderdag 15 juni 2017 12:18

kanem0chi schreef op donderdag 15 juni 2017 @ 11:49:
[...]

EU Megaboom? Nog nooit van gehoord? Vertel eens wat meer? :))
Nooit van gehoord. Dude. Dat is een van de beste speakers atm voor een fatsoenlijke prijs imo.

EU is Ultimate Ears is van Logitech. Vaak wel overpriced, want kost gauw €180 - €200 voor een Megaboom, maar destijds gekocht bij MM "zonder" BTW voor €123. En dat issie zeker waard.

Voor dat geld heb je ook een JBL, maar meh. JBL... Heeft iedereen en hier zit gewoon meer power in. Daarnaast betaal je daar ook gewoon gauw €120 voor, dus even wachten op een iBOOD, V&A-tje of MM-BTW-Actie en je hebt veel meer voor de prijs.

Stoot/val bestendig, waterdicht (dus gaat ook mee onder de douche). En man man man, wat een geluid dat daar uit komt.

Kan heel hard met in mijn ogen weinig/geen vervorming. Intern worden de instellingen van je EQ opgeslagen (stel je in via app) - dus ongeacht welk apparaat je erop aansluit, jouw EQ instellingen worden toegepast.

Unbox Therapy:
https://www.youtube.com/watch?v=ZBDjYzY_6-k

Jims Review Room:
https://www.youtube.com/watch?v=hbr4RM-icmw

Ohja, 3D (circulair?) 360* geluid. Maakt niet uit hoe je 'm positioneert.

[Reactie gewijzigd op donderdag 15 juni 2017 12:35]


Door Tweakers user Danny.G, donderdag 15 juni 2017 13:04

HetGezegde schreef op donderdag 15 juni 2017 @ 12:18:
[...]


Nooit van gehoord. Dude. Dat is een van de beste speakers atm voor een fatsoenlijke prijs imo.

EU is Ultimate Ears is van Logitech. Vaak wel overpriced, want kost gauw €180 - €200 voor een Megaboom, maar destijds gekocht bij MM "zonder" BTW voor €123. En dat issie zeker waard.

Voor dat geld heb je ook een JBL, maar meh. JBL... Heeft iedereen en hier zit gewoon meer power in. Daarnaast betaal je daar ook gewoon gauw €120 voor, dus even wachten op een iBOOD, V&A-tje of MM-BTW-Actie en je hebt veel meer voor de prijs.

Stoot/val bestendig, waterdicht (dus gaat ook mee onder de douche). En man man man, wat een geluid dat daar uit komt.

Kan heel hard met in mijn ogen weinig/geen vervorming. Intern worden de instellingen van je EQ opgeslagen (stel je in via app) - dus ongeacht welk apparaat je erop aansluit, jouw EQ instellingen worden toegepast.

Unbox Therapy:
https://www.youtube.com/watch?v=ZBDjYzY_6-k

Jims Review Room:
https://www.youtube.com/watch?v=hbr4RM-icmw

Ohja, 3D (circulair?) 360* geluid. Maakt niet uit hoe je 'm positioneert.
UE Megaboom is het trouwens en niet 'EU', even voor de goede orde. }>

Verder is dat inderdaad een erg goede.

Door Tweakers user sleijpie, donderdag 15 juni 2017 13:04

Ik heb zo'n VSoundbox dat ding is echt geweldig.
Enige nadeel is dat je een object nodig hebt om een klankkast te maken.
Gelukkig heb je meestal wel iets om dat ding erop te zetten.

Door Tweakers user spNk, donderdag 15 juni 2017 19:40

Ik kan iedereen hier de Psyc Monic aanraden.
Erg goed geluid en ook nog eens behoorlijk wat bass, zeker wanneer je deze vlakbij een muur (of nog beter: hoek) plaatst (dit geld enkel voor de bass, het hoge en midden klinkt altijd goed).
Ik vond deze vergelijkbaar met de JBL speakertjes die ik gehoord heb, alleen kunnen die wat beter zonder "klankkast" om dezelfde bass te creëren, maar die kosten dan ook meer dan het dubbele.

Door Tweakers user Brammos85, donderdag 15 juni 2017 20:18

Stereoboom! Prima geluid voor prima prijs!

Door Tweakers user HetGezegde, donderdag 15 juni 2017 21:35

Danny.G schreef op donderdag 15 juni 2017 @ 13:04:
[...]

UE Megaboom is het trouwens en niet 'EU', even voor de goede orde. }>

Verder is dat inderdaad een erg goede.
True. Foutje van mijn kant. UE it is.
kanem0chi schreef op donderdag 15 juni 2017 @ 11:49:
[...]

En dat is volgens mij de voornaamste reden voor vele. Ik gebruik hem voor thuis, de balkon of op het strand of in het tijdelijke seizoens kantoor aan de kust.

EU Megaboom? Nog nooit van gehoord? Vertel eens wat meer? :))
Ahaa ik snap 'm. Nog nooit van EU Megaboom gehoord, maar vast wel van UE. 8)7

Door Tweakers user spNk, donderdag 15 juni 2017 23:02

Brammos85 schreef op donderdag 15 juni 2017 @ 20:18:
Stereoboom! Prima geluid voor prima prijs!
Ik heb de 500, voor z'n omvang wel redelijk geluid, zeker aardig volume, maar komt niet in de buurt van de psyc monic die ik hierboven noem. Toch zo'n beetje dezelfde prijsklasse.

Door Tweakers user Meijer, vrijdag 16 juni 2017 04:17

Ik kijk veel youtube filmpjes via mijn tablet, normaal gebruik ik dan ook de speakers die in mijn tablet zitten. Ze doen het opzich prima, maar een speakertje doet toch beter zijn werk vindt ik.

Een paar jaar geleden zag ik dat een vriend een bluetooth speaker had gekocht bij de blokker voor 10(?) euro.
Het was een klein kubusje met 4 grijze knopjes aan de bovenkant.

Ik moet zeggen, sinds ik die speaker heb, dat hij na een paar jaar het nog uitstekend doet.
Accuduur weet ik niet precies, maar langer dan ik verwacht. Het verbaast me nog hoelang hij het volhoudt.

Geluid is qua muziek heel soms een beetje vals, maar dat vond en vind ik totaal niet erg voor die prijs

En qua bass, niet dat ik hem daarvoor kocht, maar hij levert ook nog aardig wat bass. Niet dat alle dingen op tafel wegtrillen, maar toch nog aardig wat voor zo'n klein dingetje


Ah, ik heb hem net gevonden:
https://www.voordeelmuis.nl/img/jpg/1512/1512944.jpg

[Reactie gewijzigd op vrijdag 16 juni 2017 04:23]


Door Tweakers user PdeBie, vrijdag 16 juni 2017 10:25

Rockabilly_1991 schreef op donderdag 15 juni 2017 @ 09:52:
Lichte irritatie tegen deze dingen ontwikkeld.
Dit komt alleen niet door de speaker zelf maar het volk wat met deze dingen in een rugzak op de fiets door de stad rijd en "hangt". Het moet altijd zo hard mogelijk met de meest verschrikkelijke takkeherrie om zo stoer mogelijk over te komen.

Verder lijkt mij het een ideaal dingetje voor in de tuin zoals al was gezegd. Als elke 10de persoon zo'n speaker meeneemt naar strand of zwemlocatie weet ik niet of ik daar nog lekker lig.
Ach vroeger liepen we allemaal met een boombox op de schouder:
https://www.google.nl/sea...Q_AUICigB&biw=958&bih=940

Door Tweakers user Hkuit, vrijdag 16 juni 2017 21:29

PdeBie schreef op vrijdag 16 juni 2017 @ 10:25:
[...]


Ach vroeger liepen we allemaal met een boombox op de schouder:
https://www.google.nl/sea...Q_AUICigB&biw=958&bih=940
ik denk Jij wel, en Hij niet (als 1991 het geboortejaar is); de hoogtijdagen van de gettoblaster waren eind jaren 70 tot midden jaren 80 (aldus Wikipedia)!

Door Tweakers user skoozie, maandag 19 juni 2017 10:37

Van de week een gratis speakertje gekregen bij mijn mobiel:
pricewatch: Samsung Level Box Slim Zwart

het geluid haalt het echter niet bij de Xiaomi MI round:
https://xiaomi-mi.us/uplo...k-01_13902_1463578909.jpg

Deze gaat steevast mee op vakantie voor geluid in het huisje of mee naar het park/strand om wat muziek te kunnen luisteren. Zelfs de speaker een keer in een huurauto gebruikt omdat de aux kabel nog in de koffer zat. Hij had me zo'n 20 euro gekost.
Ook gaat de 10.400mAh Xiaomi powerbank mee om op een langere dag de speaker of telefoon bij te kunnen laden.

De speaker past misschien in losse zakken, maar door zijn hoogte is het niet het meest optimale formaat.

Door Tweakers user kanem0chi, maandag 19 juni 2017 11:59

skoozie schreef op maandag 19 juni 2017 @ 10:37:
Van de week een gratis speakertje gekregen bij mijn mobiel:
pricewatch: Samsung Level Box Slim Zwart

het geluid haalt het echter niet bij de Xiaomi MI round:
https://xiaomi-mi.us/uplo...k-01_13902_1463578909.jpg

Deze gaat steevast mee op vakantie voor geluid in het huisje of mee naar het park/strand om wat muziek te kunnen luisteren. Zelfs de speaker een keer in een huurauto gebruikt omdat de aux kabel nog in de koffer zat. Hij had me zo'n 20 euro gekost.
Ook gaat de 10.400mAh Xiaomi powerbank mee om op een langere dag de speaker of telefoon bij te kunnen laden.

De speaker past misschien in losse zakken, maar door zijn hoogte is het niet het meest optimale formaat.
Jeetje.. 60 euro voor zo'n speakertje.. haha! Daar kan je 3 Xiaomi speaker voor kopen uit uit China :P

Door Tweakers user kanem0chi, maandag 19 juni 2017 12:00

Hkuit schreef op vrijdag 16 juni 2017 @ 21:29:
[...]


ik denk Jij wel, en Hij niet (als 1991 het geboortejaar is); de hoogtijdagen van de gettoblaster waren eind jaren 70 tot midden jaren 80 (aldus Wikipedia)!
Haha, ik mag mijzelf gelukkig nog een jonge god noemen ;) haha

Door Tweakers user skoozie, maandag 19 juni 2017 12:47

kanem0chi schreef op maandag 19 juni 2017 @ 11:59:
[...]


Jeetje.. 60 euro voor zo'n speakertje.. haha! Daar kan je 3 Xiaomi speaker voor kopen uit uit China :P
Het is ook dat ie gratis was, vorige week stond ie nog voor 80 euro 8)7 . de samsung heeft 3 voordelen:
1) spatwaterdicht
2) formaat kan makkelijker meegenomen worden (platter en rechthoekiger)
3) kan dienen als powerbank (slechts 2800mAh)

De keuze gaat echter wel nog naar mijn Xiaomi omdat de hoofdtaak van een speaker toch geluid weergeven is.

[Reactie gewijzigd op maandag 19 juni 2017 12:48]


Reageren is niet meer mogelijk