Drone weggeven op 'Children's Day' | Eachine H8

Door kanem0chi op donderdag 1 juni 2017 22:00
Categorie: Reviews, Views: 2.144

Voordat alle moraal-ridders weer langskomen, nee, we organiseren geen drone-give away hier. Mag niet :9 Nee, ook geen clickbait, want hier in Bulgarije is het namelijk vandaag, 1 juni 2017, "Children's day" en ik wilde wel wat leuks doen voor de kinderen van het armste land van Europa.

Ik had voor de gein eind Maart de Eachine H8 Mini Drone/Quadcopter bij Banggood.com vandaan gehaald, aangezien ik vanuit mijn eigen jeugd nogal veel plezier heb gehad met de Remote Control auto's. Mijn eigen hond, Labrador, 3 jaar oud is helemaal gek van mijn Xiaomi drone, maar als ze die per ongeluk te pakken krijgt.. das geen pretje. De Eachine H8 kan heel snel de propellors aan of uitzetten, ideaal dus. Na een tijdje een maandje ermee gespeeld te hebben, is de lol er toch wel vanaf, vooral als je de ervaring met een 'volledige' drone hebt. Ik was in het park, beetje vliegen, in het ENG en NL met vrienden praten en dan hebben ze al snel door dat je een buitenlander bent. Voor je het weet staan de kids bij je om te zien wat je aan het doen bent, en aangezien het hier best wel gevierd word, 'Children's Day', dacht ik.. deze kids zijn wel tof, probeerde Engels te praten tegen me en na een shitty dag waarop ik te horen heb gekregen dat mijn Oma ongeneeslijk ziek is.. waarom ook niet.

Volgende: Geluid voor een prikkie? 13-06 Geluid voor een prikkie?
Volgende: 'De wereld draait alleen om mij' 29-05 'De wereld draait alleen om mij'

Reacties

Reageren is niet mogelijk