Mijn eerste 'keer' vergeet ik nooit.. | Xiaomi Mi6 preview, unboxing & first impressions

Door kanem0chi op zaterdag 13 mei 2017 12:59 - Reacties (14)
Categorie: Reviews, Views: 4.805

Op een gegeven moment raak je op een leeftijd, dat behalve buiten spelen, vriendjes en vriendinnetjes hebben, er ook een "eerste keer" komt. Bij sommige gebeurt dat redelijk vroeg, bij andere wat later omdat het naast een grote stap is, er ook nog een stukje verantwoordelijkheid bij hoort.

Zelf was ik ook een 'latertje'. Waar velen het al tijden het er over hadden, was mijn eerste keer pas in Februari 2016. Ik moest er een tijdje op wachten totdat ik de juiste had gevonden.. wat ook voor de benodigde spanning zorgde, want tja.. is het nou echt zo 'goed/nice' is zoals iedereen zegt?

Ik had gelukkig al wat andere ervaringen.. al telt/geldt dat natuurlijk niet helemaal. Na ongeveer enkele weken het uitgesteld te hebben, was het toch dan eindelijk daar.. die ene middag, die eerste keer dat je het uit de verpakking haalt, terwijl ze naar je kijkt.. maar toen ik haar eenmaal daar naakt zag liggen.. wow.. die eerste aanraking.. onvergetelijk.

Niet veel later, na verschillende dagen elkaar ontdekken was het dan toch zo ver. Zo'n onvergetelijk iemand stel je dan ook voor aan je familie, en jullie zijn toch best wel mijn familie. Meer dan 80.000 van jullie konden het ook niet laten om te kijken of ze nou echt zo geweldig was.. want net als ik, waren er nog zoveel andere die nog nooit die een eerste keer hadden gedaan, en toch wel benieuwd waren naar dit.

Helaas, na een onvergetelijke eerste keer, vele maanden van geluk, blijdschap en intimiteit.. voelt het soms niet meer zo vertrouwd, en ga je op zoek naar die spanning, de exitcement en dat "eerste keer gevoel" weer.. en ik denk dat ik dat toch wel degelijk weer heb gevonden met de Mi6 van Xiaomi. Net als toen, wil ik ook nu weer mijn eerste keer delen met jullie:Hoe was jullie eerste keer, of sta je op het punt om een "eerste keer" mee te maken? :P Heb je vragen over hoe mijn eerste keer was, stel ze gerust! Na een jaar het een en ander geprobeerd te mogen hebben, durf ik wel te zeggen dat ik 'ervaren' ben.. ;) Ook al ben ik "zo ervaren", toch ben ik benieuwd wat jullie in mijn volledige review van de Mi6 willen zien, want iedereen gebruikt zijn telefoons anders, het zou tof zijn als je een berichtje achterlaat met wat jij belangrijk vindt in een review. :)

Volgende: 'De wereld draait alleen om mij' 29-05 'De wereld draait alleen om mij'
Volgende: inbrekers in de gaten houden | Xiaomi 1080 IP Camera met nacht zicht 07-05 inbrekers in de gaten houden | Xiaomi 1080 IP Camera met nacht zicht

Reacties


Door Tweakers user i-chat, zaterdag 13 mei 2017 17:40

naja - de mi6 breekt in ieder geval niet zo erg als zijn voorganger(s) hopelijk is ie niet alleen stevig maar ook goed van binnen..

Door Tweakers user derx666, zaterdag 13 mei 2017 18:06

Het grote probleem met de Xiaomi telefoons in Nederland blijft het gebrek aan ondersteuning voor Nederlandse/Europese LTE frequenties. Alleen als je T-Mobile hebt is het redelijk te doen, de meeste andere providers hebben niet of nauwelijks LTE dekking.

Door Tweakers user i-chat, zaterdag 13 mei 2017 19:54

derx666 schreef op zaterdag 13 mei 2017 @ 18:06:
Het grote probleem met de Xiaomi telefoons in Nederland blijft het gebrek aan ondersteuning voor Nederlandse/Europese LTE frequenties. Alleen als je T-Mobile hebt is het redelijk te doen, de meeste andere providers hebben niet of nauwelijks LTE dekking.
is dat probleem dan niet opgelost met de snapdragon 8xx chip die er nu in zit?? of hebben ze de antennes echt zo ver......t dat den B20 niet werkt.

Door Tweakers user kanem0chi, zaterdag 13 mei 2017 19:57

i-chat schreef op zaterdag 13 mei 2017 @ 17:40:
naja - de mi6 breekt in ieder geval niet zo erg als zijn voorganger(s) hopelijk is ie niet alleen stevig maar ook goed van binnen..
Klopt! Ik was erg blij om te zien dat JerryRigEverything een Mi6 had ontvangen, dan hoef ik die van mij niet te slopen.. haha
derx666 schreef op zaterdag 13 mei 2017 @ 18:06:
Het grote probleem met de Xiaomi telefoons in Nederland blijft het gebrek aan ondersteuning voor Nederlandse/Europese LTE frequenties. Alleen als je T-Mobile hebt is het redelijk te doen, de meeste andere providers hebben niet of nauwelijks LTE dekking.
i-chat schreef op zaterdag 13 mei 2017 @ 19:54:
[...]
is dat probleem dan niet opgelost met de snapdragon 8xx chip die er nu in zit?? of hebben ze de antennes echt zo ver......t dat den B20 niet werkt.
In de grote steden heb je gewoon 4G, helaas daarbuiten ben je vaak aangesproken op 3G. De Snapdragon kan het makkelijk aan, het is dat Xiaomi gewoon niet alle banden ondersteund, omdat het nog steeds een toestel is dat op de Chinese market gericht is. Waarschijnlijk later komen er wel varianten met de specifieke banden.. maar wil je er nu al 1 in huis hebben.. dan heb je beperkte 4G.

Door Tweakers user Blommie01, zondag 14 mei 2017 08:18

Is dit nou wat men "clickbait" noemt ? ;)

[Reactie gewijzigd op zondag 14 mei 2017 08:19]


Door Tweakers user kanem0chi, zondag 14 mei 2017 09:32

Blommie01 schreef op zondag 14 mei 2017 @ 08:18:
Is dit nou wat men "clickbait" noemt ? ;)
Is dit nou wat men "begrijpend lezen" noemt? ;) *Mompelt iets over het laatste stuk van de titel* :P

[Reactie gewijzigd op zondag 14 mei 2017 09:32]


Door Tweakers user O88088, zondag 14 mei 2017 15:49

Wat een waardeloze blog. De titel is beroerd. De eerste vier alinea's kun je ook schrappen, en dan blijft er eigenlijk niks meer over. Ik kan het in een paar zinnen:


"Ik heb een Xiaomi Mi6. Kijk mijn filmpje en geef me aandacht."


Dodgereviews is dezelfde kant opgegaan door alles in een filmpje te stoppen maar hij weet het onnodige geblaat er tenminste uit te houden.

Door Tweakers user Dr1ftK1ng, zondag 14 mei 2017 18:53

O88088 schreef op zondag 14 mei 2017 @ 15:49:
Wat een waardeloze blog. De titel is beroerd. De eerste vier alinea's kun je ook schrappen, en dan blijft er eigenlijk niks meer over. Ik kan het in een paar zinnen:


"Ik heb een Xiaomi Mi6. Kijk mijn filmpje en geef me aandacht."


Dodgereviews is dezelfde kant opgegaan door alles in een filmpje te stoppen maar hij weet het onnodige geblaat er tenminste uit te houden.
Met het verkeerde been uit bed gestapt?

Door Tweakers user kanem0chi, zondag 14 mei 2017 19:00

Dr1ftK1ng schreef op zondag 14 mei 2017 @ 18:53:
[...]

Met het verkeerde been uit bed gestapt?
Denk het, haha ^.^ Titel laat zien dat het en wat "luchtigs" is, maar ook dat het om de Xiaomi Mi 6 gaat. Wil je niks over de Mi 6 weten, dan had hij niet moeten klikken denk ik dan persoonlijk haha.

De ene keer doe ik iets informaties, de andere keer een review, soms iets luchtigs/grappigs, mocht je het je "seksuele-tintje" niet aanstaan.. tja.. =D

Door Tweakers user Simyager, dinsdag 16 mei 2017 13:22

Ik schrok eventjes toen ik de titel (verkeerd :+ ) las:
Mijn eerste 'keer' vergeet ik nooit.. | Xiaomi Mi6 preview, unboxing & fist impressions
:+
Gelukkig was het wel iets wat ik zelf ook heb meegemaakt. Dan bedoel ik een Xiaomi Mi telefoon kopen niet het fist gedeelte ;) :Y) .

[Reactie gewijzigd op dinsdag 16 mei 2017 13:23]


Door Tweakers user knakworst, donderdag 18 mei 2017 12:02

Ik schrik toch wel van de prijs. Ik zie hem overal voor EUR 450 terwijl de 5S voor 260 op de kop te tikken is. Dat is wel een heel groot verschil, en de 5S was bij introductie zeker niet zo duur.

Door Tweakers user kanem0chi, vrijdag 19 mei 2017 10:45

knakworst schreef op donderdag 18 mei 2017 @ 12:02:
Ik schrik toch wel van de prijs. Ik zie hem overal voor EUR 450 terwijl de 5S voor 260 op de kop te tikken is. Dat is wel een heel groot verschil, en de 5S was bij introductie zeker niet zo duur.
Haha, dat is een beetje de nadeel met een ge-hypte toestel. Sommige mensen gaan in de rij staan voor een Appel, andere betalen liever wat meer voor een ge-hypte toestel. Als je gaat kijken wat hij in China zelf kost, dan kom je gewoon dicht bij de 5S en 5 prijs uit. Een van de nadelen (samen met beperkte 4G) die je weet dat bij veel high-end toestellen gebeuren.. haha

Door Tweakers user kanem0chi, vrijdag 19 mei 2017 10:45

Simyager schreef op dinsdag 16 mei 2017 @ 13:22:
Ik schrok eventjes toen ik de titel (verkeerd :+ ) las:

[...]

:+
Gelukkig was het wel iets wat ik zelf ook heb meegemaakt. Dan bedoel ik een Xiaomi Mi telefoon kopen niet het fist gedeelte ;) :Y) .
Fisting impression? :P hahahaha slechte gedachte heb jij zeg! :P

Door Darkodob, maandag 12 juni 2017 18:04

What's Taking place i'm new to this, I stumbled upon this I've discovered It positively useful and it has aided me out loads. I hope to give a contribution & help other customers like its aided me. Good job.
http://forum.paskon.ir/thread-168066.html
http://longviberi.tumblr.com/
http://www.luxcraft.se/forum/viewtopic.php?f=16&t=690104
https://twitter.com/easychoise

Reactie formulier
(verplicht)
(verplicht, maar wordt niet getoond)
(optioneel)

Voer de code van onderstaand anti-spam plaatje in: