[UITSLAG] Raadsel van de dag: Wat gebeurt er als je deze twee aansluit?

Door kanem0chi op donderdag 5 januari 2017 10:00 - Reacties (10)
Categorie: Reviews, Views: 2.883

Op verschillende platformen had ik de volgende vraag gesteld: wat gebeurt er als je beide aansluiting tegelijkertijd gebruikt. Het voorbeeld zie je helemaal onderaan. Wilde je een gokje wagen? Dan kon je stemmen op 5 opties die hieronder staan door dit te laten weten in de reacties / polls etc. De video review bevat een hint, mocht je dit graag zelf willen zien, of weten welke USB type-C headphones dit nu precies zijn? Mijn T.net review staat hier

Opties:
  • A | Beide headphones spelen muziek af
  • B | Geen van beide headphones spelen muziek af
  • C | De headphone die je selecteert in het instellingen menu zal de muziek afspelen
  • D | De eerst aangesloten headphone speelt af
  • E | De laatst aangesloten headphone speelt af
  • F | Overige
De uitslag heb ik geplaatst onder mijn video review, die je hier ziet:


✖ Vergeet je niet te abonneren? ✖

Wil je zelf ook de LeEco type-C headphones aanschaffen voor maar §12? Klik op de titel van mijn video hierboven of ga naar mijn video zelf en in de beschrijving van de video heb ik verschillende linkjes geplaatst waar je deze gemakkelijk en snel kan aanschaffen.

In totaal hebben 28 mensen laten weten welke optie zij denken dat er gebeurt wanneer je beide aansluitingen gebruikt. Vaak hadden zij nog een eigen optie, al dan niet met een grappige context bedacht, deze heb ik in de overige optie geplaatst.
  • 4 Stemmen gingen uit naar optie A | Beide headphones spelen muziek af
  • 0 Stemmen gingen uit naar optie B | Geen van beide headphones spelen muziek af
  • 7 Stemmen gingen uit naar optie C | De headphone die je selecteert in het instellingen menu zal de muziek afspelen
  • 3 Stemmen gingen uit naar optie D | De eerst aangesloten headphone speelt af
  • 10 Stemmen gingen uit naar optie E | De laatst aangesloten headphone speelt af
  • 4 Stemmen gingen uit naar optie F | Overige
De Winnaar met 10 stemmen is optie 'E', maar is dat ook zo? Ja. Mocht je de video nog niet hebben bekeken, rond minuut 2.35 praat ik hier over. Het antwoord is dan ook dat wanneer je beide aansluitingen gebruikt, de laatst aangesloten de muziek/audio zal afspelen. Veel stemmen gingen ook uit naar op 'C', waar je in het instellingen menu kon instellen welke headphone audio af zal spelen. Dat is helaas niet het geval, in ieder geval niet op de Xiaomi Mi5s waar ik het op heb getest. Mijn review van de Mi5s vind je trouwens hier

Uiteraard kudo's en dikke +3'en voor: Ample Energy, thefd001, xFeverr, JJvdM, Oaknut, Groentjuh, FrankHe, spank_mojoo, jooproo en Richh

Vinden jullie dat het tijd word voor meer USB type-C headphones, maar ook dat nog meer telefoons, tablets, camera's en andere devices worden uitgerust met usb type-C?

Thanks voor stemmen, lezen / bekijken van de review.

Martijn

https://img.martijnwester.com/Reviews/LeEco/USB-Type-C-headphones/product-img-small/pr26.jpg

Volgende: ❗TEST | De 2 meest hyped ‘budget’ flagship smartphones 08-01 ❗TEST | De 2 meest hyped ‘budget’ flagship smartphones
Volgende: Raadsel van de dag: Wat gebeurt er als je deze twee aansluit? 01-01 Raadsel van de dag: Wat gebeurt er als je deze twee aansluit?

Reacties


Door Tweakers user The Lord, donderdag 5 januari 2017 10:15

Ik vind het tijd voor USB C G3.1 standaard met magneetstekker. En dan alles met een USB stekker graag!

Door Tweakers user kanem0chi, donderdag 5 januari 2017 10:40

The Lord schreef op donderdag 5 januari 2017 @ 10:15:
Ik vind het tijd voor USB C G3.1 standaard met magneetstekker. En dan alles met een USB stekker graag!
de magneet stekker, das een goede, helemaal vergeten! Die zou ik ook graag willen zien ja!

Door Tweakers user Ample Energy, donderdag 5 januari 2017 13:26

W0000t :+


Wat mij prettig lijkt aan USB-C voor koptelefoons is dat die aansluiting altijd in het midden zit (en onderin) en door de brede vorm is de aansluiting ook wat steviger dan 3.5 mm jack. Op mijn Lumia 950 zit hij links en boven en doordat de telefoons allemaal best groot zijn past een 3.5 mm jack helaas niet echt meer. Ik wil oortjes in tijdens het fietsen, maar ik ben bang dat ik de iele plug al met 1 rondje fietsen heb gesloopt. Hierdoor laat ik mijn koptelefoon al sinds de Lumia 920 thuis en met de nog grotere 950 ga ik het niet eens proberen.

Misschien dus toch maar een keer USB-C-oortjes proberen. Al wil ik eigenlijk een keer op zoek naar goedkope oortjes met bluetooth. Ik ben alleen bang dat ik die ga verliezen :P Weet jij misschien een leuk model dat relatief goedkoop is, Martijn?

[Reactie gewijzigd op donderdag 5 januari 2017 13:26]


Door Tweakers user awosome, donderdag 5 januari 2017 14:41

Ik gebruik zelf een†Sony bluetooth receiver, daar kan je elke koptelefoon†mee gebruiken die je maar wilt, wat ik zelf ideaal†vind.†Deze is niet meer te koop, maar in China zijn er genoeg alternatieven te vinden: link. Of als je†draad wilt blijven gebruiken: link, een†connector met een hoek†geeft minder kracht op de aansluiting.

Zelf heb ik trouwens regelmatig mijn 1520 met oortjes er in geplugd in mijn zak†tijdens het fietsen, maar dat zal wel†aan het model broek liggen wat ik meestal draag.

Door Tweakers user Ample Energy, vrijdag 6 januari 2017 12:14

awosome schreef op donderdag 5 januari 2017 @ 14:41:
[...]

Ik gebruik zelf een†Sony bluetooth receiver, daar kan je elke koptelefoon†mee gebruiken die je maar wilt, wat ik zelf ideaal†vind.†Deze is niet meer te koop, maar in China zijn er genoeg alternatieven te vinden: link. Of als je†draad wilt blijven gebruiken: link, een†connector met een hoek†geeft minder kracht op de aansluiting.

Zelf heb ik trouwens regelmatig mijn 1520 met oortjes er in geplugd in mijn zak†tijdens het fietsen, maar dat zal wel†aan het model broek liggen wat ik meestal draag.
Bedankt voor de suggestie! Dat is eigenlijk nog mooier dan draadloze oordopjes. Ik ga eens kijken naar welke goed schijnen te werken.

Door Tweakers user kanem0chi, vrijdag 6 januari 2017 15:58

Ample Energy schreef op donderdag 5 januari 2017 @ 13:26:
W0000t :+


Wat mij prettig lijkt aan USB-C voor koptelefoons is dat die aansluiting altijd in het midden zit (en onderin) en door de brede vorm is de aansluiting ook wat steviger dan 3.5 mm jack. Op mijn Lumia 950 zit hij links en boven en doordat de telefoons allemaal best groot zijn past een 3.5 mm jack helaas niet echt meer. Ik wil oortjes in tijdens het fietsen, maar ik ben bang dat ik de iele plug al met 1 rondje fietsen heb gesloopt. Hierdoor laat ik mijn koptelefoon al sinds de Lumia 920 thuis en met de nog grotere 950 ga ik het niet eens proberen.

Misschien dus toch maar een keer USB-C-oortjes proberen. Al wil ik eigenlijk een keer op zoek naar goedkope oortjes met bluetooth. Ik ben alleen bang dat ik die ga verliezen :P Weet jij misschien een leuk model dat relatief goedkoop is, Martijn?
Haha, je had het in ieder geval goed geraden ja!

Ik heb eigenlijk geen ervaring met Bluetooth oortjes, en ben hier ook niet echt actief naar op zoek geweest. Vandaar dat ik je niet echt kan helpen helaas. Ik zie wel dat Awosome je in de goede richting geeft geduwd? :P

Door Tweakers user GeneralX, vrijdag 6 januari 2017 20:00

I'll just leave this here: https://www.ezelsbrug.nl/...essant-1-rok-twee-sokken/. Aan de hand daarvan wil je misschien het bovenste tekstballonnetje aanpassen :Y)

[Reactie gewijzigd op vrijdag 6 januari 2017 20:01]


Door Tweakers user kanem0chi, vrijdag 6 januari 2017 20:04

GeneralX schreef op vrijdag 6 januari 2017 @ 20:00:
I'll just leave this here: https://www.ezelsbrug.nl/...essant-1-rok-twee-sokken/. Aan de hand daarvan wil je misschien het middelste tekstballonnetje aanpassen :Y)
Haha, erg interresant dat je het heb opgemerkt! ;)

Het valt maar weinig mensen op, omdat ze vaak alleen maar door tekst heen scrollen.. en niet echt lezen. Kudo's voor het inhoudelijk lezen, en mocht je gestemt ;) hebben, dank je wel :DReactie formulier
(verplicht)
(verplicht, maar wordt niet getoond)
(optioneel)

Voer de code van onderstaand anti-spam plaatje in: